• en
  • cs
  • si
  • hr
  • da
  • el
Tax excl. Tax incl.
Moduláris ház, 2 szobás
  • Moduláris ház, 2 szobás
  • Moduláris ház, 2 szobás
  • Moduláris ház, 2 szobás
  • Moduláris ház, 2 szobás
Moduláris ház, 2 szobás Moduláris ház, 2 szobás Moduláris ház, 2 szobás Moduláris ház, 2 szobás
Moduláris ház, 2 szobás

Moduláris ház, 2 szobás

12 776 724 Ft
11 110 194 Ft Tax excl. 12 776 724 Ft Tax incl.
Adóval együtt

Foglalható

Reservation rule:

Foglalási díj: 127 767 Ft

Garancia:

Ha a szállítóval nem ért egyet a rendeltetési helyre történő szállítás árával kapcsolatban, a foglalási díjat visszatérítik.

Delivery cost calculator

Please provide delivery address details and click 'Check delivery cost' button to check delivery cost to specified address.

* Required fields

Mégsem vagy 

Tegyen fel kérdést


MOBIL ÉVBEN ALACSONY ENERGIA (B) ERDEI ÉPÜLET A KULCS A PROJEKT DOKUMENTÁCIÓ A TÍPUSÚ HÁZ

az épület a kulcs, 2 szobás 45 m2-es. Az építkezés teljes fürdőszoba – WC, zuhanyzó vagy kád, mosdó, kapcsolat mosógép, csempe, cserép, szekrény, villany, víz, fűtés, vagy a nyomás, fűtés, fűtési létra, hulladék. Található infrapanely a termosztát a számított fogyasztás 6 100 Czk/ év, lehet, hogy a nyílás a kandallókályha. Padlóburkolatok – a stressz PVC vagy melamin. Az egész ház világítás, aljzatok, kapcsolók, felszerelt központot. A nyílászárók műanyag redőny (kérésre tudunk, hogy kültéri árnyékolók, valamint riasztó rendszer kiegészítő díj). Gipsz silokonová szálas, színű, a megrendelő igénye. Ereszcsatorna, downspouts mindig a szín a tetőfedő anyag (fekete, barna, piros, tégla). A vastagsága a körbefutó fal 26 cm. Emeleti szigetelt 20 cm-es, a felső, a 24 cm-es, mennyezet magassága 2,5 m. Lehet venni pozednice a előtetők a bejárat felett, majd a francia ajtók. Miután az egész környéket falra, a mennyezet alumínium kabát újra hőelvezetés, hogy a belső, ugyanakkor a kis klímaberendezés. (Tehetünk, öltöző, alszik a mennyezet közelében felár ellenében). Belső ajtók csúszó, vagy egy szárny.
Te is rendezni az alaprajz, a mérete, a ház, a választás a színes vakolatok, színe, nagysága, ablak, fal, csempe, padló, csempe, linóleum, laminopodlahy, elhelyezése konnektorok, kapcsolók, lámpák. A házat is építeni, hogy bármilyen építési szakaszban. Projekt dokumentáció tartalmaz egy címkének, illetve tűz jelentés.
Felár ellenében megoldható a rajz, a ház, beleértve a kapcsolatok egy bizonyos telket.
Masszív acél keret garantálja a biztonságos közlekedés. A biztonságos szállítás építünk ház 60 m2.
Az építési idő körülbelül 2 hónap.